Proteklog vikenda u Zaprešiću je održano 30. Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock and rollu na kojem je nastupio i “Akrobatski rock’n’roll klub Gorica” i osvojio 5 medalja. 

“Već je poznato da se ARRK Gorica s natjecanja vraća s puno medalja ali ovaj put su nadmašena sva naša očekivanja jer smo državni prvaci u čak tri kategorije – poručili su ponosno iz kluba”!

Zlatnu medalju i titulu državnih prvakinja osvojila je formacija “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3 te im je ovo treća uzastopna medalja na velikim natjecanjima. 

Državne prvakinje su i cure iz formacije „Mustre“ koje su se natjecale u kategoriji Velike formacije 1.

Posebno iznenađenje turnira je par koji čine Leona Hrvačić i David Kovač koji su također državni prvaci u kategoriji Mini a ovo im je prva medalja u njihovoj plesačkoj karijeri i odmah zlatna.

Brončanu medalju osvojila je formacija “Butterfly” u kategoriji Male formacije 2. Curama iz formacije ovo je treća uzastopna medalja na velikim natjecanjima. 

Još jednu brončanu medalju osvojila je formacija „Bubblegum“ u kategoriji Ženske juniorske formacije. Ovo je najtrofejnija formacija u klubu a mogu se pohvaliti i s medaljama s oba kupa Republike Hrvatske u 2022.

Najmlađoj formaciji u klubu pod imenom „Pahuljice“ medalja i postolje su izbjegli za par bodova, a natjecanje su završile na fantastičnom 4. mjestu.

Povodom održavanja 30. Prvenstva RH predsjednik Hrvatskog rock’n’roll saveza Alan Miletić na natjecanju je dodijelio ARRK Gorici i posebno priznanje za doprinos i zasluge u organizaciji Prvenstva Republike Hrvatske 2014. i 2019. godine.

Malo je reći da su ovo priznanje i sve osvojene medalje, kako na ovom turniru tako i na turnirima kroz cijelu godinu, pokazatelji velikog truda koji ulažu treneri, natjecatelji i njihovi roditelji.

Pred natjecateljima je još jedan turnir u lipnju u Zagrebu nakon kojeg slijedi ljetna stanka i pripreme za nadolazeće turnire.

Čestitke svima na ovim rezultatima a klubu na dodijeljenom priznanju a svima želimo puno sreće na natjecanjima koja su pred njima !