Predsjednik Ženskog rukometnog kluba Udarnik Josip Mučnjak kao voditelj projekta i Martina Vugrinović kao nositeljica projekta, potpisali su u uredu Ministarstva turizma i sporta Ugovor o sufinanciranju sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021.godini.

Sredstvima Ministarstva turizma i sporta biti će sufinanciran odlazak dvije ekipe ŽRK Udarnik na veliki međunarodni turnir u Švedsku “Lundaspelen in Handball” koji se održava u prosincu ove godine. Turnir se održava u gradu Lund u Švedskoj od 1978. godine i do sada je održan svake godine, osim prošle “pandemijske” i na njemu svake godine sudjeluje oko 800 ekipa iz cijelog svijeta.

Po prvi puta klub je prošao na natječaju Ministarstva turizma i sporta pa u klubu ističu kako su izuzetno ponosni i zadovoljni što su uspjeli proći na natječaju a time osigurati nastup na ovako velikom međunarodnom turniru u Švedskoj. Bez sredstava sa ovog programskog natječaja za sufinanciranje zasigurno ne bi mogli osigurati put u Švedsku. 

Ovo je veliko priznanje za velikogorički Ženski rukometni klub Udarnik i zato čestitke svima u klubu a posebno onima koji su ponijeli najveći teret prijave i uspješne provedbe na natječaju.