Početkom listopada 2019. održano je Prvenstvo Europe za kadete. Domaćin natjecanja bio Španjolski taekwondo savez, a natjecanje se održalo u poznatom španjolskom resortu Marina d’Or. Na natjecanju je nastupilo 578 natjecatelja iz 46 Europskih država. Na ovom Europskom prvenstvu boje Hrvatske nacionalne vrste predstavljale su i dvije naše članice Sara Anđelić u kategoriji -47kg i Sara Habijančić u kategoriji -51kg.
Drugog dana natjecanja na tatami je izašla Sara Habijančić, koja je u prvoj borbi izgubila od predstavnice Velike Britanije.
Zadnjeg dana natjecanja na tatami je izašla Sara Anđelić. U najbrojnijoj kategoriji na prvenstvu (34 natjecateljice), Sara Anđelić u prvoj borbi savladala je predstavnicu Rumunjske na prekid u drugoj rundi, drugo kolo čekala ju je predstavnica iz Grčke od koje je u 4.mjesecu ove godine izgubila finale na Europskom klupskom natjecanju no ovaj put Sara Anđelić je odradila puno kvalitetniju borbu i savladala Grčku predstavnicu sa 14-7, u trećoj borbi(četvrtfinale) čekala ju predstavnica Italije koju je Sara nadjačala od početka do kraja i u nijednom trenutku predstavnica iz Italije nije imala nikakvu šansu, rezultat je na kraju bio 28-17. U polufinalu Sara Anđelić je išla na predstavnicu iz Rusije, Sara je bila na odličnom putu da se plasira u finale, cijelu borbu je držala pod kontrolom i u zadnjih 20 sekundi treće runde imala je rezultat na svojoj strani 10-6, no međutim trenutak nepažnje Saru je koštao ulaska u finale. Ruska predstavnica na kraju je postala prvakinja Europe. No žaliti za nečim nećemo jer brončana medalja za nas je zlatnog sjaja. Naše sportašice su pokazale da nisu slučajno tamo, odradile su izvrsne pripreme, i dale su sve od sebe na natjecanju. Ovo im je jedno veliko iskustvo jer biti dio nacionalne vrste na ovako velikom natjecanju je velika stvar koja će im u budućnosti biti samo poticaj za naprijed.
Nakon Natalie Lovrić (viceprvakinje Europe), Kristine Čerine (brončane juniorke svijeta) imamo i treće ime koje osvaja europsku medalju Saru Anđelić (brončana europska medalja). Klub u kontinuitetu osvaja velike medalje i predstavlja Grad Veliku Goricu na svim velikim taekwondo smotrama i naše cure su ponos našeg Grada