Košarkaši Gorice igrali su treći turnir ABA 2 lige koji je bio održanu Sarajevu od 1. do 7. ožujka u sportskoj dvorani Hotel Hills Sarajevo. Gorica je odigrala tri utakmice protiv KK Mladost Zemun, domaćina OKK Spars Sarajevo i KK Podgorica i ostvarila jednu pobjedu i dva poraza rezultatima KK Mladost Zemun-KK Gorica 76:67, OKK Spars Sarajevo – KK Gorica 85:84 , KK Podgorica – KK Gorica 65:72. Još jedna pobjeda upisana im je u susretu sa Rabotničkim bez borbe jer je klub iz Makedonije zbog zaraze igrača koronavirusom propustio ovaj turnir.

Na isti su način i goričani zbog zaraze u momčadi propustili prvi turnir na Zlatiboru pa su im upisana četiri poraza.

Sa ove tri pobjede Gorica još ima teoretske šanse za doigravanje uoči posljednjeg turnira koji se igra od  22. do 28. ožujka a suparnici su im Zlatibor, MZT-a i Sutjeska. Goričani bi trebali pobijediti u sva tri susreta ali i uz to im se trebaju poklopiti i neki rezultati ostalih utakmica.

Nakon ABBA 2 turnira košarkaši Gorice nastavili su natjecanje u domaćem prvenstvu gostovanjem u Šibeniku gdje su u utakmici 23. kola HT Premijer lige bili bolji od domaće momčadi rezultatom Šibenka-Gorica 73:95.

Gorica trenutno u domaćem prvenstvu dijeli 4. mjesto sa Splitom iza Cibone i Zadra.  Tim nastupom je Gorica u osam dana odigrala čak pet utakmica, uključujući putovanja iz Velike Gorice za Sarajevo, pa iz Sarajeva za Šibenik.