Nina Vuković iz Maraton kluba nastavila je sa ovogodišnjim odličnim rezultatima i na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniorke koje je ovog vikenda održano u Karlovcu. Iako još uvijek juniorka, Nina je u konkurenciji starijih trkačica osvojila titulu prvakinje Hrvatske na 800 metara i viceprvakinje na duplo kraćoj dionici.

Prvog dana natjecanja Nina je nastupila u trci na 400 m i s vremenom 56,19 sekundi osvojila drugo mjesto. Drugog dana je Nina nastupila u utrci na 800 m i u dramatičnoj utrci osvojila zlato s rezultatom 2:11,58 , srebrna je bila Marcela Gudić iz AK Križevci sa rezultatom 2:11,77 dok je broncu osvojila Klara Andrijašević iz AK Sveti Marko Makarska sa rezultatom 2:12,92.

Tako je Nina osim titule juniorske prvakinje Hrvatske pridodala i titulu prvakinje u konkurenciji mlađih seniorki. Bravo za kapetanicu Maraton kluba Velika Gorica !

Na prvenstvu je nastupila i mlađa juniorka Lucija Sever je drugog dana natjecanja na stazi od 800 m i istrčala dionicu u vremenu 2:34,82 što je dobar rezultat i njezin znatni napredak jer je Lucija još tek mlađa juniorka.

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniorke koje je ovog vikenda održano u Karlovcu nastupio je i trkač Atletskog kluba Velika Gorica Noa Tončinić na 1500m i osvojio 7. mjesto sa vremenom 4:12,64.