Prije samo dva tjedna pisali smo o vrhunskim rezultatima naših velikogoričkih plesača iz Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica, a danas se ponovno mogu pohvaliti novim medaljama s jučerašnjeg natjecanja.

U subotu 05.11.2022. održan je 27. Slavonija International Open, međunarodno natjecanje u akrobatskom rock’n”rollu u Slavonskom Brodu na kojem su naš grad predstavljali mladi plesači iz ARRK Gorice. Plesači su se natjecali u 4 kategorije, u sve 4 su osvojili medalju, a čak 3 medalje su one zlatne.

Novu zlatnu medalju, a drugu uzastopnu, osvojili su Leona Hrvačić i David Kovač Savanović, najmlađi natjecatelji kluba, u kategoriji Mini.

U kategoriji Malih formacija 3 natjecale su se dvije formacije iz kluba i obje su ostvarile vrhunski rezultat. Formacija Lollipop s ovog natjecanja se vraća sa zlatnom medaljom a ovo im je druga uzastopna medalja ove sezone.

Formacija Pahuljice također se natjecala u ovoj kategoriji i osvojila je odlično 4. mjestu.

U kategoriji Malih formacija 2 cure iz formacije Butterfly ponovno su se popele na pobjedničko postolje i osvojile srebrnu medalju drugi turnir za redom.

Najtrofejnija formacija kluba, Bubblegum, plesala je u kategoriji Juniorskih ženskih formacija, a cure su otplesale za zlatnu medalju te su nadmašile svoj rezultat s prošlog natjecanja.

Najstarije članice kluba, formacija Mustre, također su osvojile svoju prvu brončanu medalju ove sezone u kategoriji Male formacije 1.

Plesače već za dva tjedna čeka novo natjecanje u Zagrebu i očekujemo nastavak uspješnih nastupa i rezultata.

Svim natjecateljima čestitamo na odličnim rezultatima,