Nastavljaju se dobri rezultati ŽRK Udarnik u seniorskom pogonu ali i rukometnoj školi. Odličnim rezultatima kroz natjecanja u Prvenstvu Hrvatske djevojčice u kategorijama U14 i U12 izborile su plasman na završnicu koja se igrala u Poreču !

Veliki je to uspjeh za ovaj klub s obzirom na to da su se po prvi puta u istoj sezoni dvije ekipe plasirale na završnicu, odnosno izborile svoje mjesto među najboljim klubovima u Hrvatskoj.

Na završnom natjecanju u kategoriji U12 koja se igrala 19.05. djevojčice 2010./11. godišta osvojile su 17.mjesto dok su u kategoriji U14 koja se igrala 25.04. djevojke 2008./09. godišta osvojile 19.mjesto.

“Po plasmanima u prvenstvu, očekivali smo malo bolje rezultate sa obje generacije, odnosno izuzetnim uspjehom smatrali bi ulaz među 12 najboljih, ali turnirski sistem natjecanja i nažalost nismo odigrali završnice na razini naših utakmica u ligama a onda nam je u najbitnijim trenucima utakmica i sreća okrenula leđa – rekla je trenerica i tajnica ŽRK Udarnik Martina Vugrinović te nastavila “Sami plasman na završnicu veliki je uspjeh, a još veći jer smo se kvalificirali sa obje ekipe u natjecanju. Usprkos tome i više smo nego zadovoljni ovom sezonom, povijesnim plasmanima na završnice te znamo i vjerujemo da ćemo sljedeće ponoviti plasmane a i u krajnjem poretku biti još bolji”.

Uspjehu kluba pridonio je i poziv za Leonu Lilić na prvu selekciju nove hrvatske reprezentacije koja ima okupljanje u Umagu krajem lipnja. Ovim pozivom ispisana je jedna nova stranica u klupskoj povijesti jer je Leona prva djevojčica kluba koja se našla na popisu igračica koje će nastupiti za hrvatsku reprezentaciju.

Ovi plasmani potvrđuju dobar rad škole rukometa i trenera ŽRK Udarnik te ovom prilikom u ime velike sportske obitelji čestitamo vodstvu kluba, trenerima, djevojkama i roditeljima na izuzetnom uspjehu za naš klub i naš grad Veliku Goricu !