Prošlog vikenda se u Rijeci 17.-18. listopada održalo Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u borbama, tj. djecu od 2012.-og do 2006.-og godišta. Nastupilo je ukupno nešto manje od 500 natjecatelja, a zbog epidemioloških preporuka nije bilo dopušteno prijavljivati natjecatelje u stariji uzrast kako bi se kontrolirao broj sudionika koji smije biti u dvorani tijekom održavanja samog natjecanja.

Prvenstvo je izvrsno organizirano od strane Hrvatskog karate saveza i saveza klubova sa područja grada Rijeke. Provodile su se stroge epidemiološke mjere kako bi se osigurala sigurnost svih prisutnih, a i za pohvalu je da su kategorije počinjale u minutu kako je bilo i predviđeno satnicom natjecanja.

Karate klub Velika Gorica je nastupio sa rekordnim brojem od 25 natjecatelja, s time da nisu nastupali sa mlađima od 2010.-og godišta. Brojniji bi bili za još troje natjecatelja, no zbog bolesti nisu mogli nastupiti (Mia Čunčić, Toni Gajšek, Nika Budinski).
S velikim zadovoljstvom se u Karate klubu Velika Gorica mogu pohvaliti da su oborili rekord kluba sa čak 14 osvojenih medalja na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste. Imaju 3 prvaka Hrvatske, 1 srebro, te čak 10 bronci, a i nekoliko natjecatelja je izgubilo u borbama za broncu osvojivši peto mjesto.
U klubu su izrazito sretni i ponosni na prikazane borbe najmlađih i to samo pokazuje kako ih očekuje svijetla budućnost i odlični rezultati u godinama koje dolaze.
Istaknuti ćemo prvake jer im je ovo prvi put da su se popeli na najviše postolje na prvenstvu Hrvatske:Vito Hulina- 2009. god. -35kg; Luka Tačković- 2007. god. -50kg i Lucija Kirinić- 2006. god. -42kg.