Blagdan Tijelova, novoizabrani glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, Siniša Krajač iskoristio je za posjet Zajednici športskih udruga Grada Velike Gorice.

Domaćini glavnom tajniku HOO bili su predsjednik Goran Kovačić i tajnik Darko Blažinčić, koji su Sinišu Krajača ugostili u novim prostorima Zajednice, gdje će uskoro svoja vrata otvoriti i Muzej turopoljskog sporta Davor Štuban. Upravo je ideja muzeja jako zainteresirala glavnog tajnika koji je i inače rado viđen gost na goričkim sportskim priredbama.

-Moram izraziti zadovoljstvo i uputiti čestitke Zajednici na ovim prostorima. Velika Gorica zaslužuje ovakve prostore, jer rad i trud goričke Zajednice oko cjelokupnog sporta je vidljiv na svakom području- istaknuo je glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač.

Predsjednik Goran Kovačić zahvalio mu se na dolasku, kojim je Siniša Krajač samo nastavio svoju politiku brige za lokalni sport, pri čemu Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice i nadalje očekuje odličnu suradnju s krovnom sportskom organizacijom u Hrvatskoj, koja je i do sada imala sluha za sve potrebe Zajednice.

Foto: Igor Đuran