U organizaciji AK Zaprešić u nedjelju 2. travnja održan je City Cross Run, ekipno prvenstvo HALS-a (Hrvatske atletske lige sjever) u krosu na kojem su nastupili i atletičari Maraton kluba sa mlađim kategorijama trkača i trkačica.

Najzapaženiji rezultat postignut je osvajanjem ekipnog trećeg mjesta u seniorskoj konkurenciji u kojoj su nastupili s ekipom najmlađom od svih. Boje kluba branile su juniorke (2006. i 2007. godište) i dobrim pojedinačnim rezultatima osvojile su treće mjestu, iza AK Koprivnica i Ak Zabok. U seniorskoj utrci dužine 4000 metara nastupile su Brigita Grčić (4. mjesto), Zara Horvat (9. mjesto), Antonia Cvetković (10. mjesto) i Lucija Breljak (16. mjesto).

Ekipni plasman ostvarili su još u kategoriji mlađih kadeta, koji su trčali utrku dužine 1000 metara. Bodove za klub osvojili su Bartol Pavelić (24. mjesto), Kristijan Matić (25. mjesto) i Grga Cerjak (28. mjesto) a ekipno su završili na šestom mjestu. U konkurenciji mlađih kadetkinja, na utrci od 1000 metara Una Lovrić završila je na 25. mjestu od 54 finišerke.

U kadetskoj kategoriji na stazi dužine 2000 metara Petra Knežević bila je 20., a Marko Knežević završio je na 23. mjestu među muškima.

Odlične rezultate ostvarile su najmlađe predstavnice, limačice 2013. godišta. Ema Gilja završila je utrku na 4. mjestu, a Ana Trčak na 8. mjestu dok je među limačima istog godišta nastupio Vigo Šušnjić koji je utrku od 800 m završio na 11. mjestu.

Kompletne rezultate možete vidjeti na stranicama Hrvatskog atletskog saveza.