Jučer je u Karlovcu održano 20. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2011. godine i mlađe na kojem su sudjelovale i rukometašice ŽRK Udarnik. Ovaj se turnir često naziva i neslužbeno prvenstvo Hrvatske u mini rukometu i daleko je najveći turnir za najmlađe rukometaše i rukometašice u Hrvatskoj, a vjerojatno i okolici. 

Djevojčice ŽRK Udarnika natjecale su se u kategoriji djevojčica rođenih 2011. i mlađih te osvojile srebrnu medalju, u kategoriji u kojoj su bile prijavljene 32 ekipe.

Ovaj rezultat još je jedan pokazatelj dobrog i kvalitetnog rada u klubu sa mlađim kategorijama.

Čestitke najmlađim rukometašicama upućene su i u sklopu dodjele nagrada najboljima na 11. međunarodnom turniru ALPAS kupu koji je održan na SRC Kurilovec i gdje su organizatori turnira čestitali djevojčicama i trenerici na osvojenom 2.mjestu na turniru u Karlovcu.

Vidljivo je bilo oduševljenje i zadovoljstvo djevojčica cjelokupnom atmosferom koja je bila na proglašenju.

Za djevojčice 2011.godišta ovaj turnir bio je svojevrsni oproštaj od mini rukometa. Na mini rukometnoj ligi Velike Gorice ostao im je za odigrati još jedan krug ali su već u konkurenciji velikogoričkih klubova osigurale 1.mjesto, te će ga u utorak 21.6. samo potvrditi i preuzeti zaslužene nagrade. 

Rukometašice Udarnika sezonu završavaju u Makarskoj gdje će od 25.-30.06. po prvi puta igrati veliki rukomet na jakom međunarodnom turniru.

Čestitamo svim djevojčicama, trenerici ali i svima u klubu na postignutom uspjehu u Karlovcu !