U petak, 11.6.2021., održano je 9. izdanje Karlovačkog cenera, gdje je nastupilo preko 700 natjecatelja iz cijele Hrvatske, ali i respektabilni atletičari iz Kenije i Etiopije a velikogoričke boje predstavljao je Maraton klub Velika Gorica koji je na ovom natjecanju bio zastupljen s kompletnom muškom i ženskom ekipom.

Članica Maraton kluba VG Lana Pečnik prva je ušla u cilj s vremenom 0:46:11, a nakon Lane, u cilj ulazi i Sanja Klarin s vremenom 0:49:21 što joj je ujedno i novi osobni rekord na 10 km. Nedugo nakon Sanje, u cilj je ušla i treća predstavnica kluba Jasna Mikulić, kojoj je ovo bio klupski prvijenac kojeg je veoma uspješno završila s vremenom 0:50:38.

Kod muškaraca je Maraton klub VG imao jednog predstavnika na “Elite utrci” i dvojicu na glavnoj utrci. U elitnoj utrci je nastupio Bruno Škrinjarić, koji je utrku završio s vremenom 0:33:50. Nakon Brune, ciljnom linijom prolazi i Martin Pečnik u vremenu 0:39:11 dok je treći član muškog tima Hrvoje Mikulić, kojemu je također ovo bio klupski prvijenac, utrku završio s vremenom 0:45:23.

Čestitke svim članovima Maraton kluba Velika Gorica na odličnim rezultatima. Seniorskoj momčadi sada slijedi kratak predah prije Plitvice maratona i polumaratona početkom srpnja, dok se mlađe uzrasne kategorije kluba već ovoga vikenda natječu na atletskom mitingu u Zagrebu.

Nina Vuković pak brani boje hrvatske reprezentacije na Balkanskom juniorskom prvenstvu u Istanbulu.

Ukupni rezultati Karlovačkog cenera dostupni su ovdje.