Cheerleading klub VEGASICE sudjelovao je u subotu, 03.06.2023. Prvenstvu Hrvatske koje je održano u Sportskoj dvorani Novigrad u cheerleading i performance cheeru. 

Prvenstvo je organizirao Hrvatski cheerleading savez a domaćin je bio Grad Novigrad-Cittanova i Cheerleading klub TOP STARS. Na prvenstvu je sudjelovalo 10 klubova iz Zagreba, Dugog Sela, Vinkovaca, Osijeka, Umaga, Splita, Velike Gorice  i Čakovca s oko 600 natjecatelja a sudili su međunarodni suci.

VEGASICE su na ovom državnom prvenstvu nastupale u 4 kategorije i predstavile i ostvarile zapažene rezultate osvajanjem jednog po jednog drugog i trećeg mjesta te dva šesta mjesta.

– Bila je ovo jedna jaka konkurencija i u svim našim kategorijama imali smo jake protivnike tako da smo se u svima izborili za svoja mjesta što nam je posebno drago. Zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Velike Gorice, Zajednici športskih udruga grada Velike Gorice i tvrtki MATRA d.o.o. na pomoći i potpori oko odlaska na ovo prvenstvo jer bez njihove pomoći teško bismo pokrili sve troškove – poručili su iz Cheerleding kluba.

CK VEGASICE nastavljaju svoju dugu sezonu LJETNIM KAMPOM od 26. – 30. 06. 2023. za koji je ostalo još ponešto mjesta te pozivaju sve koji se žele upisati da iskoriste ovo vrijeme i nazovu u klub.