U subotu, 30. 11. 2019. godine započela je 14. tradicionalna velikogorička malonogometna liga, a minule je subote odigrano već 2.kolo. Sportski centar Panadić šport otvoren je za prezentaciju nogometnih vještina dječaka i djevojčica, a igra se u tri dobne kategorije: početnici, mlađi pioniri i stariji pioniri.
Malonogometna liga je zatvorenog tipa natjecanja, a mogli su se prijaviti samo klubovi sa velikogoričkog područja. Osnovni je cilj malonogometne lige da u prijelaznom periodu između dviju natjecateljskih sezona osiguramo natjecanje za mlađe dobne kategorije u malom nogometu.

Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice, Nogometni savez Velike Gorice podržavaju ovaj projekt i glavni su pokrovitelji malonogometne lige. Za natjecanje se prijavilo 40. momčadi iz 17. nogometnih klubova NS Velike Gorice.
U drugom kolu odigrano je svih 20 utakmica malonogometne lige. Ukratko o početku.
Dobna kategorija: početnici – utakmice su neizvjesne, zanimljive i nekoliko momčadi borit će se za ulazak u prvih osam.
Dobna kategorija: mlađi pioniri – HNK Gorica i NK Kurilovec vodit će borbu za ulazak u finale, a ostale momčadi pokušat će poremetiti naum glavnih favorita.
Dobna kategorija: stariji pioniri – Odličan nogomet sa puno atraktivnih golova. Glavni favoriti pobjeđuju sa velikom razlikom zgoditaka.
Svake subote do 4.siječnja 2020.godine kada instruktor nogometa Stjepan Grđan najavljuje odmor, natjecanja traju od 8.30 do 19.30 sati.

Glavni sponzor: HEP