Akrobatski rock’n’roll klub Gorica sudjelovao je sa brojnim natjecateljima na Prvenstvu Hrvatske koje je održano u Vrbovcu, u subotu 11.12.2021. uz primjenu svih epidemioloških mjera.

Akrobatski rock’n’roll klub na natjecanju je osvojio 2 medalje. Zlatnu medalju i titulu državnih prvakinja osvojila je formacija “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3 i ovo im je treća uzastopna medalja za 1. mjesto.

Brončanu medalju osvojila je formacija “Mustre” u kategoriji Velike formacije 1. Curama iz formacije ovo je isto treća uzastopna medalja na velikim natjecanjima i osigurale su nastupanje u reprezentaciji RH na svjetskim natjecanjima.

U kategoriji Malih formacija 1 natjecale su se Spirit, a u kategoriji Malih formacija 2 Butterfly a ovim su ekipama medalje izmakle za par bodova i osvojile su odlično 4. mjesto.

Ovi rezultati pokazatelji su sustavnog i dobrog rada te velikog zalaganja natjecatelja i njihovih treneri u klubu. Iza njih je jedna uspješna sezona turnira koji su se održavali u ovim složenim uvjetima.

Čestitke svima u klubu na postignutim rezultatima !

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932.