Redovna izvještajna sjednica skupštine Hrvatskog rukometnog kluba Gorica održana je 8.lipnja 2018.godine u restoranu Odranski ribič u Čičkoj Poljani u izletištu Odranski ribič. Predsjednik kluba Neven Karas u izvješću za 2017. godinu sažeto je članstvu i gostima predočio natjecateljske aktivnosti svih 7 selekcija, od dječje do seniorske. Ostvareni rezultati očekivani su i realni, iako teško da nismo očekivali i Ligu za prvaka, uvijek je jedna lopta otišla na stranu protivnika, što nije bio slučaj minulih godina. Europski izlet ipak je bio dominanto događanje, a ono je vrlo vjerojatno i razlog nešto slabijeg plasmana.

Prošlogodišnji financijski plan realiziran je sa nešto više od 1.250.000 kuna i označen je kao rekordan (jedan od razloga je i sudjelovanje u europskom natjecanju EHF-a). Za 2018. godinu financijski plan je približno jednak prošlogodišnjem. Sva izvješća za prošlu i planovi za tekuću godinu usvojeni su jednoglasno i bez rasprave.

Pred rukometašima i njihovim vodstvom vrijeme je odmora, a onda već tradicionalno ‘sukanje rukava’ i ‘glancanje planova’. Njima je to uvijek kvalitetno ‘polazilo od noge’. Poneki odlasci već danas govore o ipak kratkoj listi prinova koje moraju težiti da budu i pojačanja, a ojačani rukovodeći kadar – novi je direktor kluba Vlado Malbašić – mora za dolazeće aktivnosti još više prionuti pronalaženju financijskih sredstava.