U Desiniću je u subotu, 10.07.2021., održano 14. izdanje Z brega na breg traila, gdje je nastupilo i troje članova Maraton koluba Velika Gorica na dvije različite utrke.

Bruno Škrinjarić je nastupio na najdužoj utrci od 25 km s preko 1100 metara ukupne visinske razlike, i bome je utrka svakako opravdala svoj naziv “z brega na breg”. Bruno prenosi svoje doživljaje: “Snašao sam se jako dobro, nisam nigdje pretjerano nabijao tempo, malo sam povukao na uzbrdicama i malo bio oprezniji na nizbrdicama, i zapravo kontrolirao cijelu utrku od samog početka”. Bruno je utrku završio na prvom mjestu u ukupnom poretku s vremenom 2:08:38.

Josip Martinović i Hrvoje Mikulić su nastupili na utrci od 14 km s preko 720 metara ukupne visinske razlike. Dečki su pokazali svoju odlučnost i željeznu volju do samog kraja utrke. Josip je utrku završio za 1:29:18 dok je Hrvoje došao malo iza njega u vremenu 1:32:33.

Poznati zagorski bregi su stvarno prekrasni i definitivno opravdavaju svoju reputaciju. Zahvala organizatorima na odličnim eventu i vratili smo se puni dojmova!

Ukupni rezultati Z brega na breg traila su dostupni ovdje.