Završilo je Prvenstvo Hrvatske u sinkro plivanju za kadetkinje 2021. Kadetkinje su prva generacija iz Velike Gorice koja je sudjelovala na prvenstvu i tom prigodom je s ponosom predstavljena najmlađu selekciju plivačica kojoj je ovo ujedno bilo i prvo predstavljanje u svim kategorijama na državnom nivou.

Najmlađe članice Aquabette osvojile su najviše mjesta među početničkim skupinama: Solo: 8. mjesto; Duo: 6.,7. i 8. mjesto; Tim: 6. mjesto; Kombo: 4. mjesto.

Selekcija plivačica bila je u sastavu: Cvita Perković, Ana Kluk, Erin Pivac Matić, Neli Plepelić, Jana Duh, Ella Kaiser, Eva Zidar, Hanah Svoboda, Ema Arbanas, Lorena Hojan, Lana Mikulec i Mia Lisjak.

Aquabettice su opravdale sva očekivanja i u klubu ističu da su preponosni na njih i zahvaljuju im na trudu, sportskom duhu i onim najljepšim u sportu, međusobnom prijateljstvu.

I mi se pridružujemo čestitkama najmlađim plivačicama Aquabette, njihovim trenericama i stručnom vodstvu na postignutim rezultatima i predstavljanju Velike Gorice na sportskim natjecanjima širom Lijepe naše.

synchronisedswimming #velikagorica #croatia #summer #sport #artisticswimming #girls #art