U subotu 02.10.2021. održan je 1. kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu u organizaciji kluba “Limbo rock” na kojem su sudjelovala dva velikogorička kluba, SPK Vega i Akrobatski rock’n’roll klub Gorica.

Zbog epidemiološke situacije natjecanja se nisu održavala skoro 2 godine pa su članovi ova dva kluba s veseljem očekivali ovo natjecanje. Oba naša kluba ostvarila su zapažene rezultate na ovom kupu.

Članovi SPK Vega, Ema Tot i Andrija Fabijančić osvojili su zlato u reprezentativnoj kategoriji Mlađih juniora, dok je njihovim klupskim prijateljima Lari Ištvanek i Martinu Vuglenoviću medalja izmakla za dlaku završivši na četvrtom mjestu. Vita Tot i Noa Goleš osvojili su srebro dok su Vita Papić i Damjan Kačevenda kući donijeli  broncu. Mala formacija 3 Vegice s novom postavom djevojčica osvojila je drugo mjesto dok je formacija 2 Magic završila natjecanje na četvrtom mjestu.

”Vidjeti djecu kako se ponovno natječu i osvajaju medalje neopisiv je osjećaj.’‘ – kratko je prokomentirao Tomo, glavni trener i predsjednik SPK Vega.

Članovi ARRK Gorica natjecali su se u dvije kategorije i vratili su se s natjecanja s dvije medalje. Zlatnu medalju osvojila je formacija Lollipop u kategoriji “Male formacije 3” a drugo mjesto i srebrna medalja zasluženo je pripala formaciji Mustre u kategoriji “Velike formacije 1”, a iz kluba poručuju da su vrlo zadovoljni nastupom na ovom natjecanju.

U ARRK Gorica trenutačno su u tijeku i upisi za sve zainteresirane djevojčice i dječake od 5 i više godina starosti koji im se mogu pridružiti i započeti svoj put u ovom prekrasnom sportu. Upisi novih polaznika traju tijekom cijelog listopada, svakog utorka i četvrtka s početkom u 19:30 sati u OŠ Nikole Hribara, Ruđera Boškovića 11, kada je ujedno moguće pogledati njihove plesače i upoznati akrobatski rock’n’roll. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

“Garantiramo pravilan rad s djecom utemeljen na dugogodišnjem iskustvu i struci, ugodnu atmosferu, nastupe na natjecanjima i priredbama “- poručuju iz ARRK-a dok sve dodatne informacije možete pronaći na www.arrk-gorica.hr ili ih kontaktirati na 098/802-932.