U subotu 22.10. u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza, u dvorani Sutinska vrela, održano je 1.prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke, uzrast od 16-21.godine ( U-21). Na natjecanju smo nastupili sa 5 naših natjecateljica koje su osvojile 4 medalje, 2.zlata i 2.srebra te uvjerljivo odnijele ekipni naslov prvakinja Hrvatske u uzrastu seniorki do 21.godine. S obzirom  da su, večinom,  sve naše natjecateljice i sljedeću godinu juniorke tim je rezultat još i veći. Tako  su cure u ovoj godini uz naslov juniorskih viceprvakinja Hrvatske dodale ovaj „strašno“ veliki rezultat za naš klub i Grad.

 

anamaria-u-21
Anamaria Kovčalija

ANAMARIA KOVČALIJA, kategorija -53kg, ZLATO Aktualna juniorska prvakinja Hrvatske za 2016 i na ovom turniru je bila odlična, sa tri atraktivne i odlično odrađene borbe zasluženo je  ponijela naslov seniorske U-21 prvakinje Hrvatske.
 

kike-u-21
Kristina Čerina

KRISTINA ČERINA, kategorija -67kg, ZLATO Aktualna juniorska prvakinja Hrvatske za 2016 sa dvije kontrolirane borbe zasluženo osvaja naslov seniroske U-21 prvakinje Hrvatske, te s ovim nastupom potvrđuje dobru formu pred Svjetsko juniorsko prvenstvo koje je čeka od 16-21.11. u Kanadi.
 

natalia-u-21
Natalia Lovrić

NATALIA LOVRIĆ, kategorija -46kg, SREBRO Aktualna juniorska viceprvakinja Hrvatske za 2016, tri odlično odrađene borbe, dvije pobjede i poraz u finalu,  seniorska U-21 viceprvakinje Hrvatske. ANAMARIJA RUNTIĆ, kategorija -62kg, SREBRO Tri kvalitetetno odrađene borbe, dvije pobjede i poraz u finalu, seniorska U-21 viceprvakinja Hrvatske.

 

IVONA MIHANOVIĆ, kategorija -62kg, bez plasmana.
ekipno-u-21-seniorke-2

Ovim rezultatom cure su samo nastavile kontinuitet osvajanja medalja na prvenstvima Hrvatske, i tako potvrdile svoju kvalitetu gdje bez imalo ustručavanje možemo reći da su naše cure sami vrh Hrvatskog taekwondoa.  Tako se možemo pohvaliti da smo ove godine osvajali medalje na kadetskom, juniorskom i seniroskom U-21 prvenstvu Hrvatske.

 

Čestitamo našim curama na ovom izvrsnom rezultatu !!!!!