Nakon što su medalje na prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom, u svojim dobnim kategorijama, osvajali Marko Andabaka , Alexandar Hrženjak i Leonardo Kovačić , Hrvatski klub Velika Gorica 1991 nastavio je nizati s vrhunskim rezultatima na nacionalnoj razini…

U Petrinji je održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe dječake i mlađe seniore, a sjajan uspjeh ostvario je Emanuel Odak , koji je u U23 konkurenciji stigao do srebrne medalje i titule viceprvaka Hrvatske u kategoriji do 61 kilograma! Emanuel je ujedno bio i jedini  predstavnik kluba koji je nastupio u kategoriji do 61kg.

“Čestitamo Emanuelu, koji je i natjecatelj i trener mlađih kategorija u našem klubu, kao i svim ostalim osvajačima medalja”, poručio je  ponosno Anri Targuš , čelnik Hrvatskog kluba Velika Gorica 1991.

Hrvači su postigli odlične rezultate i u Varaždinu na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za uzraste U15 i U20 na kojemu su nastupili U20 Marko Andabaka koji je osvojio medalju u kategoriji do 61 kg. Marko se tako nakon gotovo dvije godine izbivanja iz hrvanja zbog zdravstvenih razloga vratio u velikom stilu osvojivši 3.mjesto na Prvenstvu Hrvatske u  kategoriji do 60kg.

U kategoriji U20 natjecao se i Michael Antolović koji je hrvao u kategoriji do 70kg i nažalost izgubio je u 1.kolu.

Hrvački klub Velika Gorica 1991 ima novog prvaka Hrvatske u slobodnom načinu hrvanja za starije dječake i vice prvaka u dobi za mlađe dječake.

Na prvenstvu Hrvatske u Sevetskom Kraljevcu za početnike dječake i djevojčice u slobodnome načinu hrvanja, gdje je nastupilo 212 djece iz 23 kluba, Hrvački klub Velika Gorica 1991 nastupio je sa petero djece, 3 mlađa i dva starija dječaka koji su osvojili srebrnu i zlatnu medalju u svojim kategorijama.

Leonardo Kovačić postao je prvak Hrvatske u konkurenciji starijih dječaka rođenih 2009. godine, dok je Alexandar Hrženjak u konkurenciji mlađih dječaka (2012) stigao do srebra i titule viceprvaka.

Hrvački klub Velika Gorica 1991 predstavljali su još i Antonio Dimovski, Kristijan Jerbić te Gabriel Ivatović.

Čestitke svim hrvačima i treneru Anri Targušu na hrabrom sudjelovanju i velikom uspjehu !