Još jedan zapaženi nastup imali su natjecatelji Karate kluba Velika Gorica, ovaj puta na velikom međunarodnom turniru TAD CUP u Rijeci koji je okupio oko 800 natjecatelja iz 74 klubova i 7 država.

Velikogorički sportaši na turniru su nastupili sa uzrastom kadeta, juniora i seniora te osvojili čak 11 medalja, od čega 4 zlata, 3 srebra i 4 bronce.

Zadovoljan je bio i Goran Živković : “Čestitam našim najuspješnijim borcima na rezultatima a to su Ema Filković i Vito Hulina. Oboje su osvojili srebro u svojem uzrastu i zlato u starijoj konkurenciji. Osim njih, istakli su se zlatnom medaljom još Katja Braica u kadetkinjama, te David Lovrinović u mlađim kadetima. Cilj nastupa na ovom turniru je bilo skupiti čim više borbi što nam je potrebno u ovom periodu. Veliki i jaki turniri su izvrsna prilika za to pogotovo borcima koji su na prijelazu iz svog uzrasta u stariji, pa mogu raditi oba uzrasta”.

Zlatne medalje osvojili su Vito Hulina među kadetima do 52 kilograma, Ema Filković u konkurenciji juniorki do 66 kilograma, Katja Braica u kategoriji do 61 kilograma i David Lovrinović u kategoriji do 64 kilograma,  

Vito Hulina osvojio je srebro u konkurenciji mlađih kadeta do 54 kilograma, Ema Filković među kadetkinjama iznad 61 kilograma i Luka Lukačić među kadetima do 70 kilograma.

Broncu su osvojili Mara Gusić među mlađim kadetkinjama -44kg, Luka Tačković kod juniora do 61 kilograma, Lucija Kirinić među juniorkama do 48 kilograma te senior Petar Orešković do 60 kilograma.

U jakoj konkurenciji nastupili su još i Ema Jukić , Matej Vuković , Nika Mirosavljević i Nikola Huzjak .

Pred kadetima i juniorima je u svibnju prvenstvo Hrvatske ali ih prije toga čeka još jedno natjecanje, kao priprema da mogu spremni dočekati državno prvenstvo. Najvjerojatnije će to biti turnir u Čačku krajem travnja ali čekaju konačnu potvrdu za sudjelovanje.

U klubu ističu kako dolazi jedna odlična generacija natjecatelja koja je ušla u taj ozbiljniji kadetski i juniorski svijet, te već sada postiže odlične rezultate.