Ovog vikenda u Budimpešti održan je Svjetski kup u akrobatskom rock ‘n’ rollu te Europsko prvenstvo juniorskih formacija na kojem su sudjelovali i plesači i SPK Vega.

Gotovo dvije tisuće sportaša natjecalo se za što bolji plasman a članovi Vege vratili su se s ovog natjecanja s odličnim rezultatima.
Najuspješniji su bili Vita Tot i Noa Goleš, koji su se kvalificirali u samo finale natjecanja, no zbog male, ali “skupe” greške ostali su na sedmom mjestu.

Lana Papić, koja pleše s Franom Lončarom iz MEGARocka, došla je nadomak finala i osvojili su visoko osmo mjesto u seniorskoj kategoriji Couple Dance Show.
Tena Vrban i Ivano Bačurin prvi put su pokazali svoje umijeće na svjetskoj sceni u kategoriji “children” (mlađi juniori 2) te su se plasirali na 18. mjesto.
Juniorska formacija “Ghostbusters”, koju čine plesači iz Vege i MEGARocka, na Europskom prvenstvu osvojila je visoko četvrto mjesto.
Sljedeći veliki izazov očekuje ih sredinom svibnja u Irskoj kada će ponovno odmjeriti snage s najboljim parovima svijeta!

Pratit ćemo ih i dalje te im želimo sreću !