Teniski klub iTeam Velika Gorica u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom početkom travnja provodit će projekt pod nazivom „Igraj tenis“, a u cilju poticanja lokalnog sporta i poticanja djece na bavljenje sportom. Program je verificiran od Ministarstva kulture i sporta i potpuno je besplatan.
Cilj programa je upoznati djecu s tenisom kao zdravim oblikom bavljenja fizičkom aktivnosti i provođenja slobodnog vremena. Treninge će voditi licencirani treneri i provodit će se prema predviđenom programu (30 sati treninga) na otvorenim teniskim terenima TK iTeam Velika Gorica u blizini srednjoškolskog centra u Cvjetnom naselju.
Program je potekao od ITF “Play & Stay” kampanje usmjerene na “serviranje, trčanje i brojanje”, a početnici igraju na poene od prvog treninga. Kampanja je podržana od strane top ITF zemalja, proizvođača teniske opreme i vodećih teniskih organizacija.

Treneri će, komunicirajući s igračima kroz zabavu, organizirati ugodan trening koji je izuzetno važan za početak bavljenja tenisom. Učenje tehnike i dalje će ostati važna stavka, a treneri će pažnju igrača usredotočiti na igru, a zatim pružiti potrebne relevantne tehničke i taktičke upute (servis, trčanje, brojanje) kao pomoć kako bi igrači bili što uspješniji.
Sve aktivnosti na igralištu bit će aktivne i zabavne, a igrači će steći osjećaj da je igrati tenis, servirati, trčati i brojati nešto vrlo lijepo.
TK iTeam Velika Gorica poziva svu djecu od prvog do četvrtog razreda da se već danas prijave na besplatne treninge, boravak i treninge na svježem zraku i suncu.

Kontakt za prijave i dodatne informacije je 091 33 44 031, trener Miha Troha.