Nogometašice Gorice odigrale su svoju prvu službenu seniorsku utakmicu i time će ostati zapisane u povijesnim knjigama. Seniorke Gorice odigrale su utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa za žene u gostima protiv ŠNK Frankopan i ostvarile uvjerljivu pobjedu 6:0 i time ujedno i izborile osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa!

Djevojke pod vodstvom trenera Marijana Dužića bile su bolje cijelim tijekom utakmice i u potpunosti nadigrale domaće igračice iz Galdova u svim elementima igre. Već na poluvremenu rezultat je bio 4:0 za ekipu Gorice a vodeći povijesni zgoditak postigla je Andrea Godinić u 29. minuti. Mihaela Malekinušić povisila je za vodstvo od 2:0 u 38. minuti, Andrea Godinić svoj drugi zgoditak postiže u 42. minuti dok je poluvrijeme zaključila Anita Straka zgoditkom u 45. minuti utakmice. U nastavku utakmice, u 56. minuti kapetanica Perica Cicijelj povećava vodstvo na 5:0 a svojim trećim zgoditkom u 69. minuti Andrea Godinić postiže i konačni rezultat utakmice.

U povijest Gorice, u zapisniku utakmice upisane su – vratarka Mihaela Ban te Emili Karagić, Lana Bosak, kapetanica Perica Cicijelj, Andrea Godinić, Anita Straka, Ivana Mitrović, Barbara Legin, Mihaela Malekinušić, Nika Tokić i Sara Zagorac, koje su startale u početnoj postavi dok su s klupe još ušle Dorotea Rožanković, Valerija Gregurić, Monika Maljak, Martina Ceković i Ana Tutić a nedostajala je Kristina Borojević.

Samom najavom prve službene utakmice seniorke Gorice najavile su svoje visoke ambicije u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene koja kreće prvenstvenom utakmicom koja se igra 26.09. od 16:00 sati na igralištu Poleta u Buševcu a suparnice su također nogometašice Frankopana.