Proteklog vikenda, subota 14.10., su natjecatelji karate kluba Velika Gorica nastupili na dva turnira, u Mariboru i Karlovcu i osvojili niz medalja.

U Sloveniji je na MARIBOR OPEN-u bila izuzetno jaka konkurencija jer je nastupilo 560 natjecatelja iz 63 kluba iz BiH, Hrvatske, Austrije, Slovačke, Češke, Mađarske i Slovenije.

Ovo je bio odličan turnir za natjecatelje iz Karate kluba kluba Velika Gorica koji je na turniru nastupio sa 9 kadeta i juniora koji su osvojili 9 medalja u isto toliko kategorija od čega 3 zlata, 2 srebra i 4 bronce. Najuspješniji su bili Matea Kordić i David Lovrinović sa po 4 pobjede te Katja Braica sa 3 pobjede koje su vodile do najvišeg postolja.

Pojedinačni rezultati – zlato:

Matea Kordić- kadetkinje -54kg

Katja Braica- kadetkinje -59kg

David Lovrinović- kadeti -70kg

Pojedinačni rezultati – srebro:

Vito Hulina- kadeti -57kg

Lucija Kirinić- juniorke -48kg

Pojedinačni rezultati – bronca:

Ema Jukić- kadetkinje -47kg

Nikola Huzjak- kadeti -70kg

Ema Filković- juniorke -66kg

Noel Jeromić- juniori -68kg

Karate klub je istog dana nastupio sa dijelom natjecatelja na jakom turniru KARLOVAC OPEN koji je okupio oko 600 natjecatelja i koji je većem dijelu klubova poslužio kao zadnja provjera pred prvenstvo Hrvatske koje se održava idući vikend u Prelogu.

Na turniru je nastupilo 14 natjecatelja koji su osvojili 6 medalja, od čega 1 zlato, 2 srebra i 3 bronce a najuspješnija je bila Mia Čunčić osvojivši zlato u uzrastu mlađih kadetkinja u kategoriji -44kg.

Pojedinačni rezultati – zlato:

Mia Čunčić- mlađe kadetkinje -44kg

Pojedinačni rezultati – srebro:

Petar Tibor- mlađi kadeti +69kg

Petar Krešimir Krmpotić- mlađi kadeti -59kg

Pojedinačni rezultati – bronca:

Mihael Kaurić- cicibani -24kg

Katarina Gordić- mlađe učenice -35kg

Sara Banović- učenice -39kg

Na ovom turniru još su nastupili Petar Buhin, Marina Čale, Luka Jukić, Gabriel Kaurić, Ita Noršić, Luka Radić, Elena Rakarić i Ema Saletović.

Čestitke svim sportašima i trenerima na postignutim rezultatima !