Ove subote u Sarajevu održano je međunarodno natjecanje u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem se okupilo više od 600 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Ukrajine.

Na ovom natjecanju nastupili su i natjecatelji SPK Vega i ostvarili su zapažene rezultate.

Najbolji u kategoriji mlađih juniora 1 bili su Vita Tot i Noa Gloeš, dok su Vita Papić i Damjan Kačavenda osvojili drugo mjesto u istoj kategoriji.

Drugo mjesto osvojili su Ema Tot  i Andrija Fabijančić u kategoriji starijih juniora. U seniorskoj C kategoriji drugo mjesto osvojili su Lana Papić i Fran Lončar. Ono što je zanimlivo za ovaj plesni par je to što ga čine plesači iz dva kluba – Lana iz SPK Vega i Fran iz zagrebačkog ARRK MegaRock.

Tena Vrban i Ivano Bačurin plasirali su se na treće mjesto, dok su Sara Kukla i Jakov Božičević ovo natjecanje završili na petom mjestu u kategoriji mlađih juniora 2.

Uvjerljivo najbolja je bila ženska juniorska formacija The King (Tonka Sertić, Karla Bačurin, Lana Papić, Petra Storić, Antonija Koleš, Vita Tot, Sara Črnjak, Dora Sertić, Ema Tot, Vita Papić, Emili Kovačević) a pored njih zlatnu medalju osvojile su i Vegice (Marta Kovačević, Julija Mijadžiković, Franka Mustapić, Rafaela Zetić) u kategoriji malih formacija 2.

Srebrnu medalju osvojila je formacija Divas (Dora Sertić, Sara Črnjak, Tonka Sertić,  Petra Storić, Antonija Koleš, Emili Kovačević i Karla Bačurin) u kategoriji malih formacija 1.

Čestitke svim natjecateljima i trenerima na postignutom uspjehu !