U subotu, 30. 11. 2019. godine započela je 14. tradicionalna velikogorička malonogometna liga. SC Panadić šport otvoren je za prezentaciju nogometnih vještina dječaka i djevojčica, a igra se u tri dobne kategorije: Početnici, mlađi pioniri i stariji pioniri. Malonogometna liga je zatvorenog tipa natjecanja, a mogli su se prijaviti samo klubovi sa velikogoričkog područja. Osnovni je cilj malonogometne lige da u prijelaznom periodu između dviju natjecateljskih sezona osiguramo natjecanje za mlađe dobne kategorije u malom nogometu.


Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice, Nogometni savez Velike Gorice podržavaju ovaj projekt i glavni su organizatori i pokrovitelji malonogometne lige.
Glavni sponzor MNL je HRVATSKA ELEKTOPRIVREDA /HEP/.
Za natjecanje se prijavilo 40. momčadi iz 17. nogometnih klubova NS Velike Gorice. U sedmom kolu odigrano je svih 20 utakmica malonogometne lige.
Dobna kategorija: početnici – utakmice su neizvjesne i zanimljive. Nakon ovog kola prve četvoro plasirane momčadi iz skupine A i skupine B bore se za nagrade, a ostali za plasman.

Nogometaši Bune i trener Škojc


Dobna kategorija: mlađi pioniri – HNK Gorica i NK Kurilovec glavni su favoriti za ulazak u finale. Rušimo rekorde – HNK Gorica utrpala u dvije utakmice 54 gola protivnicima.
Dobna kategorija: stariji pioniri – odličan nogomet sa puno atraktivnih golova. NK Buna skinuta sa prvog mjesta nakon derbija protiv HNKL Gorica 2.
Kako se bližimo finalnom dijelu Malonogometne lige na terenu su sve dramatičnije utakmice.

Pioniri Nogometnog kluba Dinamo Hidrel iz Novog Čiča


‘Pozivam sve zaljubljenike u šport da pogledaju utakmice, te svake subote od 8.30 – 19.30 sati i uživaju u prezentacijama mladih nogometaša sa velikogoričkog područja, – riječi su nositelja projekta instruktora nogometa Stjepana Grđana.