‘Činjenica je da su nas napustili neki bitni igrači od kojih je Kelava napravio iskorak u rang više i zaista je tako nešto zaslužio. Povoljnjak i Slunjski su odlučili otići za boljim financijskim uvjetima, tako da također nismo željeli nikome raditi probleme oko papira već smo svima dopustili odlazak. Trenutni prijelazni rok je zaista onaj koji nikako ne štiti igrače i ne dopušta im odlazak ukoliko žele jer klubovi ne dopuštaju igračima da promijene sredinu. Nažalost, tu se ne razmišlja o dobrobiti igrača, iako mi nikako nije jasno zašto zadržavati igrača koji je izrazio želju da promijeni sredinu. Pristupili su nam neki novi igrači i siguran sam da će se uklopiti na najbolji mogući način – Muhar iz Hrvatskog Dragovoljca, Dianežević iz Trnja i Čepo iz HNK Gorice, te su na probi još 6 igrača. Razgovaramo sa još nekoliko igrača i nadam se da ćemo u sljedećih nekoliko dana postići dogovor’ – uvodno je o početku kurilovečkih priprema rekao prvi čovjek struke Perica Vidak.

Plan pripremnih utakmica Kurilovca do početka prvenstva je slijedeći: 25. 1. Lukavec, 1.2. Dinamo II, 5.2. Kustošija, 8.2. Dinamo (OO), u samoj završnici priprema dvostruki program utakmica 15.2. Sesvete i Zagreb te na kraju 22.2. Karlovac i Odra.

Uprava kluba sprema se pak za 72.sjednicu Skupštine kluba koji se donedavno zvao Udarnik, pa predsjednik Dražen Vujnović poziva u Društveni dom u Kurilovcu gdje će se ista i održati u subotu 25.siječnja 2020.godine s početkom u 18.30.