U subotu, 18.03.2023. održan je Kup Republike Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu u Križu u organizaciji Rock’n’roll kluba MEGARock. Na natjecanju su nastupili mladi plesači iz našeg velikogoričkog kluba ARRK Gorica i ponovno su ostvarili fantastične rezultate. Plesači su se natjecali u 4 kategorije i u 2 su osvojili medalju.

Najstarije natjecateljice ARRK Gorice, formacija Bubblegum, plesale su u kategoriji Velikih formacija 1 i svojoj bogatoj kolekciji medalja pridodale su zlato i s ovog natjecanja.

U kategoriji Malih formacija 1 cure iz formacije Mustre popele su se na pobjedničko postolje i osvojile fantastičnu srebrnu medalju. U istoj kategoriji natjecale su se i Butterfly te su otplesale u finalu za 6. mjesto.

Leona Hrvačić i David Kovač Savanović natjecali su se u kategoriji Mlađih juniora 2 i uspjeli su se plasirati u finale i otplesati za 7. mjesto.

Po prvi puta na turniru su plesale i djevojčice iz formacije Rockerice u kategoriji Malih formacija 3 i zauzele su 4. mjesto u finalu.

Svim natjecateljima čestitamo na vrhunskim rezultatima i uopće ne sumnjamo da nas očekuju nove medalje i plesački uspjesi s nadolazećih natjecanja. Sljedeći turnir koji očekuje naše mlade plesače je 23.04.2023. u Zagrebu i želimo im puno sreće.