Održana je 8. redovna izborno-izvještajna sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice. Zbog epidemioloških mjera skupština je održana elektroničkim putem a na skupštini je bilo nazočno svih 51 članica koje su i imale pravo glasanja u skladu sa statutom Zajednice.

Za predsjednika Zajednice u trećem mandatu izabran je Goran Kovačić, dopredsjednici su Ranko Živković i Mario Karapandžić a članovi Izvršnog odbora Davor Gmižić, Branko Kaurić, Neven Karas, Filip Gabelica, Anri Targuš i Domagoj Zajec. Članovi Nadzornog odbora Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice su Nenad Črnko, Darko Ćopić i Igor Đuran a članovi Etičkog odbora Josip Mučnjak, Ranko Dobrić i Dijana Breko..

Sva tijela Skupštine izabrana su na mandatno razdoblje od 2021-2025. godine.

Skupština je jednoglasno usvojila Izvješća o radu Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice za 2020. godinu i Izvješće o realizaciji Financijskog plana i plana rada za javne potrebe u športu u 2020. godini

U punopravno članstvo Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice primljeni su Gimnastički klub VG LIMAČI, Plivački klub i Cheerleaders club Vegasice.

Darko Blažinčić izabran je odlukom Izvršnog odbora za v.d glavnog tajnika Zajednice športskih udruga.

Zajednica je ovih dana preselila je u nove prostore na adresi Ljudevita Gaja 25.