Proteklog vikenda (17. i 18.05.) u Zagrebu je održano prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke na kojem su nastupile i dvije natjecateljice iz Karate kluba Velika Gorica, Mia Mijović i Ines Grdenić. Obje članice kluba nastupale su u kategoriji seniorki -50kg  a Mia Mijović osvojila je brončanu medalju a Ines Grdenić zlatnu čime je postala seniorska prvakinja Hrvatske u borbama u kategoriji -50kg.

Ines je na putu do titule uvjerljivo pobijedila u svakoj borbi i time potvrdila odličnu formu i kvalitetu. U prvom meču bila je bolja od predstavnice KK Krk rezultatom 8:0, nakon toga od predstavnice KK Bregana 2:0 a u finalu je pobijedila članicu KK Ipon i prošlogodišnju prvakinju Hrvatske rezultatom 3:1.

Obje djevojke su naporno i marljivo trenirale od početka prosinca  2020. po planu i programu seniorske reprezentacije prema kojem pripreme i državno prvenstvo nose određene bodove koji daju putnika za Europsko seniorsko prvenstvo koje se održava u Poreču od 19.-23.05.2021.-godine.

Za Ines slijede pripreme za Europsko prvenstvo, a Mia kreće u novi ciklus priprema U21 reprezentacije za Europsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održava u Finskoj u kolovozu ove godine.

Puno sreće želimo Ines na Europskom seniorskom prvenstvu, a Mii da se kvalitetno pripremi i izbori mjesto u U21 reprezentaciji.