Judo klub Kokica na državnom prvenstvu do 14 godina koje se održava u Dubrovniku postigao je najveći klupski uspjeh. Naime, djevojčice kluba ekipne su prvakinje Hrvatske zahvaljujući sjajnim pojedinačnim rezultatima.

Natjecanje je okupilo 320 natjecatelja iz 55 hrvatskih klubova, odnosno 207 judaša i 113 mladih judašica.

Judaši Kokice osvojili su četiri odličja, tri zlata i jedno srebro a prvacima Hrvatske postali su Gregor Janković, Ana Britvec i Zara Hrvojić, dok je Lucija Baković bila druga.

Sjajna je bila Ana Britvec koja je u U-14 kategoriji iznad 63 kilograma, u oštroj konkurenciji, prvo svladala Lanu Mariju Đurđev iz JK PulaFit, u polufinalu je bila bolja Mije Pribislavić iz JK Fortitudo, au borbi za zlato svladala je Magdalena Rončević iz JK Mokošica!

Zara Hrvojić osvojila je titulu prvakinje Hrvatske u kategoriji do 57 kilograma. Zara je za ulazak u polufinale bila bolja od Brune Matošin iz JK Lika Zagreb dok je u borbi za finale dobila Klaru Puljiz iz Tempa. U finalnom okršaju je Zara slavila protiv Anje Fatzek iz samoborskog Profectusa!

U kategoriji do 52 kilograma Lucija Baković stigla je do srebra i titule viceprvakinje Hrvatske, nakon što je u prve tri borbe slavila protiv Marije Tomić iz Vinkovaca, Hane Bralić iz Dalmacijacementa i Meri Kokeza iz JK Pujanke. U finalu je malo ponestalo snage i koncentracije pa je Una Crkvenac iz Profektuše ipak odnijela zlato.

Odličan je bio i Gregor Janković u kategoriji do 30 kilograma, koji je do titule prvaka Hrvatske stigao nakon četiri pobjede, protiv Dorijana Patrčevića iz Olimpa, Gorana Ištvančića iz Rijeke, Selmira Bečirevića iz Labina i Stjepana Kovačića iz domaćeg Dubrovnika 1966.

Nastupio je i Ivan Pereković u kategoriji do 46 kilograma koji je osvojio peto mjesto a još su nastupili i Matej Kraljević i Vanja Vlašić.

Čestitke osvajačima medalja, trenerima i klupskom vodstvu na ovim izvanrednim rezultatima !