Još jedan uspjeh velikogoričkog sporta na završetku godine u Đakovu na ekipnom Prvenstvu Hrvatske u borbama. Kadetkinje Karate klub Velika Gorica u sastavu Katja Braica, Matea Kordić i Ema Jukić nove su viceprvakinje Hrvatske dok su juniorke i kadeti osvojili broncu.

“Kadetkinje su u prvom kolu bile slobodne, a nakon toga na svom putu do finala pobjeđuju ekipe Tigra iz Siska i Hercegovine iz Zagreba. U finalu je ipak bio bolji Champion iz Rijeke, no da je bilo malo više koncentracije mogli smo i prvi put u povijesti biti ekipni kadetski prvaci u ženskom uzrastu” – istaknuo je trener i čelni čovjek kluba Goran Živković.

Juniorke su bile u sastavu Ema Filković, Lucija Kirinić, Katja Braica i Matea Kordić, a kadeti u sastavu Nikola Huzjak, David Lovrinović i Vito Hulina.

“Velike čestitke svima na ovim odličnim rezultatima, te na svim dosadašnjim izvrsnim rezultatima, pogotovo u zadnja dva mjeseca koji su bili iznimno naporni za sve nas, no trud se isplatio” – istaknuo je Goran Živković i nastavio – “Slijedi nam pauza od natjecanja od 30-tak dana nakon čega nastupamo na jednom od najjačih turnira u ovom dijelu Europe, Grand Prix Croatia u Samoboru. Jedan dio članova će raditi po jednom programu, a juniorke Lucija Kirinić i Ema Filković po posebnom zbog izborenog mjesta na idućem Europskom prvenstvu koje se održava u veljači 2024. u Gruziji, Tbilisi”.

Velike čestitke svima na ovim odličnim rezultatima, te na svim dosadašnjim izvrsnim rezultatima, pogotovo u zadnja dva mjeseca koji su bili iznimno naporni za sve u klubu !