Ove subote održan 1. KUP RH u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem su sudjelovali i članovi velikogoričkog kluba Vega te su polučili zavidne rezultate.

Svoj debitantski nastup imali su Tena Vrban i Ivano Bačurin te su ostvojili prvo mjesto u kategoriji Mini. Nešto stariji kolege, Vita Tot i Noa Gloeš su u kategoriji Mlađih juniora 2 osvojili srebro.

Također debitanti na ovom natjecanju bili su Lana Papić i Izak Čosić. Njima je medalja izmakla za dlaku, plasirajući se na četvrto mjesto. Ema Tot  i Andrija Fabijančić prešli su u višu reprezentativnu kategoriju Starijih juniora i zauzeli odlično drugo mjesto.

Pored parova, nastupile su i formacije. Bez medalje, na četvrtom mjestu ostala je formacija Vegice (Nikolina Grbeša, Gabrijela Šoljić, Veronika Šoljić, Karla Bačurin, Milla Vurdelja, Julija Matić, Rafaela Zetić, Dorotea Vukadin).

Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je formacija Magic (Dora Sertić, Tonka Sertić, Petra Storić, Sara Črnjak, Vana Dragosavljević, Emili Kovačević, Antonija Koleš, Antea Ćelić).

Prije samog finalnog dijela natjecanja, održana je i svečana dodijela pehara za pobjednike Kupa Hrvatske za 2021. godinu gdje su se svi članovi Vege opet našli na postolju.

U ukupnom poretku Kupa RH na drugom mjestu su se našli: Vita Papić i Damjan Kačavenda (MJ2), Vegice (MF3), Magic (MF2), Ema Tot i Andrija Fabijančić (MJ1). Vita Tot i Noa Goleš su u ukupnom poretku za 2021. godinu završili na trećem mjestu.

”Na ovaj način obilježiti tešku 2021. i započeti natjecateljsku sezonu u 2022. služi svima nama na ponos; djeci, njihovim roditeljima i nama trenerima.” – prokomentirao je Tomo.