Prošlogodišnja baza uspješne momčadi nije se mijenjala; kapetan i lokomotiva Skorin, srednji bloker Dumbović, primači Nikolaus, Šulc, Herceg. Prvi tehničar momčadi ostaje Pribanić, a stupove obrane čine Burčul i Zaimović na poziciji libera. Kao drugi tehničar u klubu reaktivirao se Huljev.

Kako bi pokušali napraviti novi iskorak naprijed u velikogoričku momčad su dovedena pojačanja; Bojan Janjanin (primač) i Josip Brajdić (srednji bloker), koji su prošle godine igrali za Karlovac, te mladi dvojac iz Croatije, bivši i trenutni juniorski reprezentativci Hrvatske Davor Cota na poziciji srednjeg blokera i Matej Orešković na dijagonali.

4028-607x420Osim pojačanja na igračkim pozicijama u klub je došao i novi trener Jurica Marušić, čija je trenerska karijera također vezana uz grad na četiri rijeke. Prošlih sezona Jurica je vodio kadete i juniore dva karlovačka kluba (4Rijeke i OK Karlovac) s kojima je ostvario zapažene rezultate i na državnoj razini. Iskustvom i željom za radom i napredovanjem Jurica se odlično nametnuo momčadi, koja je sve bolje djelovala iz dana u dan, što je rezultiralo i dobrim igrama na pripremnim utakmicama.

Na turniru u Sisku momčad je izgledala solidno, a bolje u dvije Kup utakmice protiv istog protivnika. Iako je osvojen set i zabilježen poraz očekuje se da će momčad napredovati i pomrsiti račune najjačim hrvatskim klubovima.

Prvenstvo kreće ove subote, pa će 11.listopada u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 18 sati Gorica dočekati momčad Rovinja. Svi ste pozvani!