‘Pozivam sve zaljubljenike u šport da pogledaju utakmice, da u subotu na završnici MNL od 8.30 – 20.00 sati i uživaju u prezentacijama mladih nogometaša sa velikogoričkog područja’, ističe ‘prvi čovjek’ Lige instruktor nogometa Stjepan Grđan

Dana, 15.veljače 2020. godine odigrano je 11. kolo Malonogometne lige i u svim utakmicama u sve tri dobne kategorije, bilo je neizvjesno i do zadnje sekunde vodile su se borba za ulazak među prve četiri momčadi, a oni se bore za pehare i medalje. U subotu 22. 02. 2020. godine je zadnje kolo i igra se završnica MNL /finalni dan/.

Dobna kategorija: početnici
NK Buna i NK Turopoljac nisu dozvolili iznenađenje u utakmicama, te se plasirali u finale.
U utakmici za ulazak među prve četiri momčadi NK Lukavec, zahvaljujući najboljem strijelcu Mitroviću minimalno pobijedio NK Gradići.

Dobna kategorija: mlađi pioniri
Velika dominacija HNK Gorice i NK Kurilovec. Međusobnim utakmicama rješavat će pobjednika MNL, te zasluženo osvojiti sve pehare i medalje u toj dobnoj kategoriji.

Dobna kategorija: stariji pioniri
Kakva se tu borba vodila za finale. NK Buna i NK Kurilovec vodili su dramatičnu borbu za ulazak u finale. „Brežani“ su vodili sa dva gola razlike, ali uporni i srčani dečki iz Kurilovca sa tri zgoditka preokrenuli rezultat i sasvim zasluženo ulaze u finale u prepunom SC PANADIĆ šport. Zbog takvih neizvjesnih utakmica i adrenalina volimo nogomet. Kakvo će tek biti finale!

Nagrade: pojedinačne: djevojčice medalju i knjigu. U svim kategorijama biramo najbolja 4 igrača, te vratar. /Iz jedne momčadi maksimalno 2 igrača/.
U svim kategorijama nagrađujemo najuspješnijeg strijelaca MNL.
1-4 mjesta u svim kategorijama momčadi dobivaju pehar i 16 medalja.
Nagrade osigurava Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice
Pobjednici MNL u svim kategorijama dobivaju kompletnu garnituru dresova /16+2/
Sponzor: HEP