U odličnoj organizaciji Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice i NS Velika Gorica u Panadić centru održan 2.Lucijski turnir

 

Nakon što su na premijernom turniru nogometaši Udarnika ispali u prvom kolu i odigrali ga sa rezervnom garniturom, na ovogodišnjem izdanju ništa nisu prepustili slučaju. Najjača imena, u igri potez i vic, hakl ‘taman koliko treba’ i uvjerljivi trijumf momčadi mlađeg Biškupa. Sve su to sa klupe i oko nje brižljivo pratili Janječić, Krmpotić i Kranjac. Mladi igrači iz Buševca, kao i svi koji su stajali na suprotnim stranama, ove nedjelje nisu imali odgovora na hakl kurilovečkih španera.

 

U finalu glatkih 3:1 Udarnika nad dobrim i nadasve borbenim Poletom, u utakmici za broncu uvjerljivo Gradiće gazi mlade igrače Gorice s visokih 5:0.
Najboljim igračem zasluženo je proglašen sjajni Džaja (NK Udarnik), strijelcem njegov suigrač Ladović, dočim je prvi portir 2.Lucijskog turnria Pero Kovačić (NK Gradići). Turnir je obilježilo kvalitetno suđenje, športska i fair play borba 17 nogometnih momčadi s područja Grada Velike Gorice i općine Pokupsko, a najbolje su nagradili Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice i tvrtka Alpas.

 

Odmah nakon turnira, a kojeg su dolaskom uveličali i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec i savjetnik za šport Darko Ćopić, krenula je inicijativa o mogućoj organizaciji Zimske seniorske malonogometne lige, koja bi početkom 2018.godina moguće bila odigrana kao pilot-projekt za ono što bi trebalo uslijediti krajem 2018.godine.

 

Galerija fotografija

Foto: Vitomir Štuban