ZLATO KRISTIJANA KANCELARA

U sastavu reprezentacije Hrvatske na nedavno završenom Prvenstvu Europe u streljaštvu, leteće mete trap, našao se i član Streljačkog društva Gord Velika Gorica – Kristijan Kancelar. Odredište Lonato, Italija, dvojica iz momčadi velikani – Josip Glavnović i Giovanni Cernogoraz. I Kike. Premijerno. Coach Davor Gmižič tvrdi već mjesecima da je Kike taj. U formi. I spreman za velike stvari. Hrvatska se u konačnici okitila zlatnom medaljom momčadski, a Josip Glasnović srebrnom pojedinačno.

ODLAZE NUIĆ I LALJEK

Vrijeme uoči početka priprema za novu natjecateljsku sezonu velikogorički rukometaši i rukometašice koriste za preslagivanje redova. Rukometaše će napustiti sjajno krilo Ivan Laljek, a ne kako se predmnijevalo prvi strijelac Premijer Lige Domagoj Ferenčina. Tako tvrdi tajnik i trener HRK Gorice Hrvoje Pekera. Nova destinacija Laljeka je Varaždin. A ponuda se navodno nije mogla odbiti.

Redove rukometašica drugoligaša iz Kurilovca napušta najbolja igračica Josipa Nuić. Ona se vraća u poznato jato, redove prvoligašica iz Sesveta gdje je prije stanovitog vremena gradila i karijeru i reputaciju.

 

1 Milinović, Klafurić

KRENULA HNK GORICA

Nogometaši HNK Gorica startali su s pripremama za novu sezonu jedanaestog dana užarenog srpnja. Trener Damir Milinović na prozivci je imao brojna imena. Poznato je da će samo najkvalitetniji ostati nakon tjedana torture. Kako inače nazvati treninge po +35?

 

košarka gorica 07

JOSIP SESAR OSTAJE!?

Košarkaši Gorice nakon vrhunske sezone odmaraju. Aktivan je tek tajnik Goran Kovačić. Ivan Šuker podnio je ostavku na mjesto predsjednika, dogovorno. Iako je novo ime čelnog čovjeka ‘na vidiku’ još uvijek je – tajna. Ono što je vrlo izvjesno je činjenica da će doći do igračkih promjena, ali dobro je znati da jedno ime ostaje. Josip Sesar!!!