Sa ukupno 6 pobjeda i 4 poraza kadetkinje Udarnika osvojile su 12 bodova s kojima su izborile mjesto među najboljih 12 ekipa u državi.

Veliki je to, ogroman uspjeh kurilovečkih djevojaka. Ponovno će predstavljati Grad Veliku Goricu i Klub u društvu najboljih kadetskih ekipa u Hrvatskoj! ‘Čekaju nas ponovno, velike utakmice protiv renomiranih i zvučnih protivnika, i sigurno je da ćemo ponovno predstaviti naš Grad u najboljem svjetlu’, poručuju iz kluba.
Ekipi i stručnom stožeru – velike čestitke!

Seniorska momčad ŽRK Udarnik, 2019.
Završnica kadetskog Prvenstva Hrvatske igrat će se početkom ožujka u Poreču, a osim mladih velikogoričkih rukometašica boje Zagrebačke županije branit će i igračice Samobora. Ovo je treća završnica za igračice trenera Josipa Mesnika, a na uspjeh su posebno ponosni svi u klubu, ali najviše predsjednik Josip Mučnjak i tajnica Martina Vugrinović.
Ženski rukometni klub Udarnik ove godine slavi 20 godina od osnutka, a vrlo dobri rezultati svih selekcija zalog su vjeri u nastavak uspješnih godina. Seniorska ekipa trenutno drži vrh u poretku 3HRL-Središte.