Kudikamo teže od očekivanog košarkaši Gorice slavili su u Kupu Krešimira Ćosića u susretu protiv Dubrave. Iako su prije susreta protiv Dubrave Furnir u Zagrebu slovili kao izraziti favoriti i očekivala se sigurna pobjeda Goričana i plasman na završni F8 turnir do pobjede je momčad Josipa Sesara stigla tek u posljednje dvije minute u kojima je došla do pobjede 86:78. U zadnje dvije minute utakmica je ušla u egalu.

Ante Mašić (8), foto: Vitomir ŠTUBAN

Najraspoloženiji pojedinac u redovima Gorice bio je novopridošli Ante Gospić s 20 poena, a dvocifreni su još bili Babić s 14 i Vučić s 11 poena. Kod Dubrave 15 je ubacio Perić, po 14 su dodali Šarac i Šutalo.
Uz Goricu završni turnir izborili su još; Cibona, Zadar, Split, Hermes Analitica, Šibenka, Pula 1981 te Sonik Puntamika. Kao mogući domaćini završnog turnira spominju se Zadar i Split. Već je unaprijed poznato da Gorica u četvrt-finalu igra protiv Hermes Analitice.
Ove subote nastavlja se domaće prvenstvo, a u Gradskoj športskoj dvorani Gorica dočekuje zadarsku momčad Sonik Puntamika. Početak je u 18 sati.