Čak 13 kadeta i kadetkinja nastupilo je na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u šahu u 9 kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvenstvo je igrano u hotelu Medena od 16.-21. lipnja a kadeti Poleta opet su donijeli pehar, a osvojili su i tri četvrta mjesta.
Nakon 22 godine osvojen je pehar u muškoj konkurenciji. Godinama su kadetkinje donosile pehare s ovih prvenstava a ove godine to je uspjelo Dominiku Đurašinu u konkurenciji do 7 godina. I drugi predstavnik poleta u toj konkurenciji Gabrijel Šoštarić odlično je igrao i završio na 4. mjestu. Gabrijel će imati priliku slijedeće godine popraviti rezultat a Dominik ide u stariju konkurenciju.

Dominik Đurašin, mladi šahista ŠK Polet

Marta Trgovac i Nikola Kos ušli su u stariju konkurenciju i nedostajala im je motivacija za ostvarivanje iznenađenja. Rutinski su odigrali prvenstvo i potvrdili svoju kvalitetu. Marta je osvojila 5. mjesto i bila je peta po rejtingu a Nikola je, kao 19 po rejtingu u konkurenciji 57 kadeta, završio na 13. mjestu. Najugodnije iznenađenje priredila je Mira Trgovac koja je u konkurenciji do 15 godina odličnom igrom zauzela 4. mjesto i osvojila čak 90 rejting bodova. Četvrto mjesto osvojila je i Maja Kos do 7 godina. Prvi put na prvenstvu uspješno je nastupio Vito Jurić. U kategoriji do 9 godina osvojio je 5 boda a u istoj konkurenciji igrat će i slijedeće godine. Dora Jazbec u jakoj konkurenciji do 15 godina završila je na 12 mjestu. Nije to bio njen turnir jer ona može i bolje.

Mira i Marta Trgovac, ŠK Polet

Mira i Marta Trgovac, ŠK Polet

Od ostalih kadeta solidan je bio Mihael Matković s 4,5 osvojena boda, Elena Horvačić iznenadila je s osvojena 4 boda jer joj je to bio prvi nastup i to u konkuranciji do 11 godina. Michael Antolović, Fabricio Ištvanek i David Ivandić igrali su u konkurenciji do 13 godina i ovo prvenstvo koristilo im je kao pripremni turnir za ekipni nastup i završili su u donjem dijelu tabele.