Gradska dvorana ove je subote ugostila preko 150 ponajboljih Cheerleadersica iz Lipovljana, Vinkovaca, Zagreba i Velike Gorice te uživala u njihovim plesnim koreografijama, cheer akrobacijama i navijačkim performansima u više od 20 točaka.

Lijepo popunjene tribine posjetitelja uživale su i kažu da je vrijedilo doći i provesti subotnji dan  i pogledati ove mlade djevojke a za one koji to nisu bili u mogućnosti omogućen je bio i live prijenos putem linka te se on i sad može pogledati.

Cheerleading klub VEGASICE ovim VEGAS Kupom postigle su cilj jer već od subote dobivaju pozive za nove upise koje će imati tijekom svibnja i lipnja u Klubu a i sam događaj je bio više nego dobra promocija našeg grada.

2. VEGAS KUP organiziran je pod Pokroviteljstvom grada Velike Gorice, Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice i Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije i potporom Ureda za lokalni šport Hrvatskog olimpijskog odbora. 2. VEGAS KUP otvorio je direktor Ureda za lokalni šport Hrvatskog olimpijskog odbora Hrvoje Balen koji se uz predsjednika Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice Gorana Kovačića obratio svim natjecateljicama i dao potporu radu kluba i ovakvim manifestacijama.

Medalje najboljima podijelili su, osim predsjednika ZSUGVG Gorana Kovačića i tajnik ZSUISZŽ Mario Makarun i zamjenik gradonačelnika Neven Karas koji se toplim riječima u ime Pokrovitelja zahvalio na dolasku svima i zaželio ponovni susret na 3. VEGAS KUPU.

Sponzori VEGAS KUPA bili su MATRA doo, obrt Veseli dućan, Mlin i pekare Sisak  a medijski pokrovitelj bio je portal V’GRADU.