Iza rukometaša Gorice rezultatski je uspješna sezona. U konačnici je osvojeno deveto mjesto, (treće u Ligi za poredak, op.a) što je je nakon prošlih sezona u kojima se momčad borila za ostanak veliki pomak prema naprijed. Štoviše, da je bilo malo više sreće u nekim utakmicama, te da su ih zaobišle ozljede plasman je mogao biti i bolji. No, i ovako su u klubu zadovoljni, a Liga za poredak je iskorištena i za promociju nekih novih domaćih klinaca koji su odigrali prve seniorske minute u Premijer ligi. Neki od njih bili su strijelci, a to je najveći dobitak jer trener Hrvoje Pekera kroz ovu je ligu od šest kola u kojoj nije bilo rezultatskog imperativa htio isprofilirati i isprobati te mlade dečke.

3570
Ispravan put, jer samo kroz utakmice i dobivene minute može se stjeći toliko željeno iskustvo. A ono je ove sezone u potpunoj mjeri došlo do izražaja upravo kod igrača koji su ponikli u klubu, Ivana Laljeka, Domagoja Ferenčine, Filipa Krstanovića, Lucina Bure i ostalih koji su potpomognuti nešto starijim i iskusnijim Androm Vladušićem i Tomislavom Sladoljevim odigrali mirnu sezonu u kojoj su došli i do četvrtfinala Kupa gdje su ih zaustavili rukometaši NEXE-a. –Gledajući cijelu sezonu mogu je ocijeniti solidnom četvrkom, a za nešto više u drugom dijelu je trebalo malo više ozbiljnosti, ali i sreće– o sezoni će trener Pekera.

U posljednjem ovosezonskom susretu Goričani su na domaćem parketu poraženi od Zameta s 31:28. Poslije utakmice u Restoranu Babriga je održana zajednička večera igrača i Uprave, a na večeru su bili pozvani i predstavnici Zajednice športskih udruga, ispred koje je predsjednik Goran Kovačić čestitao rukometašima na postignutom uspjehu.