Mjesec je dana do prve prozivke koju će na asfaltu Kurilovca obaviti legendarni Igor Panadić, a u klubu – ne spavaju. Iako će predsjednik pustiti pokoju suzu jer tvrtka iliti firma nekoliko mjeseci zaboravlja svoje obaveze, ništa u kurilovečkim salonima nije prepušteno slučaju. Ako netko ili neki i pridrijemaju, tu je „navek oštra i radna“ kapetanica Tina.

Prvenstveni je raspored na startu ponudio dva „županijska derbija“, prvi će krajem rujna uslijediti ogled u Svetoj Nedelji, a zatim slijedi domaće otvaranje sezone protiv navodno financijski jakog Ivanića. Upravo taj Ivanić zabrinjava uvijek mirne kurilovečke odaje. Naime, kako tvrde rukometno bolje upučeni, iz tog su grada bacili oko na, ni manje ni više, nego li na Josipu Nuić, prvo ime Udarnika. –Izvjesno je da bismo bez Josipe bile znatno oslabljene, izvjesno je da smo s njom u ekipi vjerojatno sposobne za sredinu poretka, a bez nje, tko zna. Čekamo da je Josipa oglasi, da vidimo da li je nakon povratka s SP u rukometu na pijesku donijela odluku. Vjerujemo da će ona ipak ići nama na ruku– reći će kapetan kurilovečkog ženskog rukometnog kluba Tina Vugrinović.

U klubu očekuju da će ostati sve igračice, početak priprema zakazan je za 17.kolovoza, a u natjecanju sudjeluje čak pet ekipa s područja Zagrebačke županije.

 

RASPORED 2015./2016., 2 LIGA ŽENE; Sveta Nedjelja-Udarnik; Udarnik-Ivanić, Rudar Labin-Udarnik, Udarnik-Liburnija Opatija, Murvica Crikvenica-Udarnik, Lokomotiva II-Udarnik, Udarnik-Senj, Samobor-Udarnik, Udarnik-Arena Pula, Zamet II-Udarnik, Udarnik-Zaprešić.