Tekst i slike: 01portal

Na dostojanstven način gorički su sportaši večeras uputili posljednje zbogom, tajniku Zajednice športskih udruga Davoru Štubanu, koji nas je jutros napustio u 57. godini života.

S tugom i sjetom svi prisutni još jednom su se prisjetili svega onoga što su prošli i doživjeli s Davorom, koji je bio i ostao jedan od njih. Rijetko tko je mogao suspregnuti suze, dok su se čitale posljednje riječi upućene sportskom prijatelju.

Biranim riječima od njega se u ime svekolike goričke sportske obitelji i sportaša u ime Zajednice športskih udruga oprostio njezin dopredsjednik Darko Blažinčić, u ime sportskih prijatelja i kolega novinara Igor Đuran, dok je posljednje zbogom prijatelju uputio i v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

-Davore, hvala ti što postojiš i što si obogatio naše živote- bila je poruka koju je gradonačelnik Ačkar uputio Štubanu.

Također, u Gradskoj sportskoj dvorani otvorena je i Knjiga žalosti u kojuju su se upisali svi oni koji su barem na trenutak svog života bili u kontaktu s ovim sjajnim čovjekom i sportskim djelatnikom, čija će prisutnost svima nedostajati.