Delegacija Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice u petak 7.veljače 2020.godine posjetila je prijateljsku športsku zajednicu grada Lepoglave.

U prostoru gradskog Kulturnog centra Zajednica športskih udruga grada Lepoglave proglasila je najbolje u športu u 2019.godini, a velikogoričku delegaciju sačinjavali su Goran Kovačić, predsjednik, Darko Blažinčić, dopredsjednik i tehnički direktor HNK Gorica, Davor Štuban, glavni tajnik, te članovi Etičkog odbora Ranko Dobrić i Jadranko Perlić.

Uvodno su goste i nazočne pozdravili glavni tajnik Damir Kužir i predsjednik Tonko Županić. U samom izboru već po tradiciji 2019.godina protekla je u dominaciji ženskog lepoglavskog nogometa i muškog kuglanja, koji i predstavljaju okosnicu kvalitetnog lepoglavskog športa. Nagrađeni su i zaslužni pojedinci i kolektivi, mlade nade, te predstavnici škola i ustanova koje u suradnji sa Zajednicom športskih udruga grada Lepoglave već godinama provode niz športskih aktivnosti na vrlo visokoj provedbenoj razini.

Podijeli objavu
Prethodni članakPREMIJERNI NASTUP PLIVAČA
Sljedeći članakJAVNI POZIV