3517Cijela sezona za rukometašice Udarnika svela se na sinoćnjih šezdeset minuta. Dobre igre dovele su ih na korak do trona, za koji im je u posljednjem ovogodišnjem susretu trebala pobjeda. Protivnice za taj cilj po mjeri- mlade Lokosice koje brane boje treće ekipe Lokomotive. Protiv iskusne Nuićeve, Kordićeve, Goršetove i inih nisu imale previše šansi. Završilo je sigurnom pobjedom domaćeg sastava 31:19 kojom je klub iz Kurilovca u četrnaestogodišnjoj klupskoj povijesti ispisao najveći uspjeh- ulazak u Drugu ligu.
Do prije dvije godine status kluba iz Kurilovca je bio nakratko zamrznut, da bi na inzistiranje igračica koje su nagovorile trenera Igora Panadića ponovno ušao u natjecateljski ritam. Brigu o klubu preuzeo je Josip Mučnjak, nakon čega se zakotrljala pobjednička priča koja je započela prošloljetnjim povratkom Josipe Nuić na mjesto svog rukometnog početka. Uz takvu igračicu koja je igrala i u prvoligaškom društvu i ostalim igračica bilo je kud i kamo lakše igrati. Nakon početnog poraza započela je pobjednička serija koja je na najbolji mogući način okončana sinoć.
Paralelno uz seniorsku ekipu u Udarniku je ponovno pokrenut i rad s najmlađim rukometašicama. U rujnu prošle godine na prvom treningu je bilo 14 djevojčica, da bi danas ta brojka narasla na 38. A kako nam je rekla najbolja igračica Udarnika ove sezone, Josipa Nuić upravo je rad s najmlađim rukometašicama i najviše veseli od kako se odlučila na povratak u Kurilovec.