Sportsko plesni klub Vega sudjelovao je na nedavno održanom Europskom prvenstvu i Svjetskom kupu u Budimpešti u akrobatskom rock ‘n’ roll-u i ostvario je odlične rezultate u četiri kategorije.

Ovaj sportski događaj privukao je više od 1 000 natjecatelja iz cijele Europe i svijeta i bio je prava prilika za naše mlade sugrađane da opet pokažu svoje vještine i talente na međunarodnoj razini.
Vita Tot i Noa Goleš u kategoriji Juveniles osvojili su 24.mjesto na svom prvom svjetskom kupu što je značajan rezultat s obzirom na izuzetno jaku konkurenciju i debitantski nastup u ovoj kategoriji. Ovaj nastup donio ime je značajno iskustvo i potvrdio je još jednom njihovu talentiranost a ujedno im je poticaj za daljnje nastupe koji su pred njima.
Ema Tot i Andrija Fabijančić, nakon perioda oporavka od ozljede vratili su se na plesni podij s još većom energijom i odlučnošću što je rezultirao osvajanjem 12. mjesta. Ovime su samo potvrdili svoju iznimnu kvalitetu a i uspjeli su zadržati visoku poziciju na 5. mjestu svjetske rang liste.
Ženska juniorska formacija THE KING oduševila je sve prisutne svojim nastupom. Njihov ples nije ostavio prostora za ravnodušnost ni kod sudaca ni kod publike, što im je donijelo iznimno visoko 12. mjesto. Njihova strast, sinergija i profesionalnost vidljivi su svakim korakom a njihov rezultat je priznanje za njihov trud i predanost.
Juniorska formacija “Ghostbusters”, koju čine talentirani plesači iz klubova ARRK MEGARock i SPK Vega, ostvarila je zapažen rezultat osvojivši šesto mjesto u svojoj kategoriji, sjajnom kombinacijom koreografije, izražajnosti i tehničke izvrsnosti.
Ovi izvanredni rezultati potvrđuju vrhunsku kvalitetu i talent naših plesača akrobatskog rock ‘n’ rolla. Čestitke svima na uspjehu !